Εύρος Υπηρεσιών


Στο κέντρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών Λευκοσιδήρου της ΠρομεταλΜπάκλη παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 1. Κοπή ρολών Λευκοσιδήρου για παραγωγούς Λευκοσιδήρου και κατασκευαστές δοχείων (συσκευασιών), γεγονός που αποδεικνύει την υψηλού βαθμού εξειδίκευση μας (ακρίβεια και αξιοπιστία).
 2. Εκτύπωση. Συνεργαζόμαστε σε τακτική βάση τόσο με ανεξάρτητους Λιθογράφους/εκτυπωτές όσο και με εξειδικευμένες στη μεταλλική διακόσμηση εταιρίες.

Από κοινού με τους πελάτες μας, πριν από την παραγγελία, συμπληρώνουμε και συμφωνούμε ένα Δελτίο Πληροφοριών (στο οποίο περιγράφονται με λεπτομέρεια η διαδικασία και οι τελικές χρήσεις του προϊόντος). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

 • Την επιλογή των καταλληλότερων υλικών,
 • Διαδικασία παραγωγής με μηδενικά προβλήματα.


Εξοπλισμός

Διαθέτουμε δύο γραμμές "κοπής σε μήκος" κατασκευασμένες αποκλειστικά για την επεξεργασία Λευκοσιδήρου:

 • "Littell" γραμμή παραγωγής, η οποία επεξεργάζεται και εξασφαλίζει αρίστης ποιότητας προϊόντα.
 • "Delta" εξειδικευμένη γραμμή παραγωγής που εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα από non-prime πρώτες ύλες.

Επιπλέον διαθέτουμε:

 • Δύο υψηλής ποιότητας περιστροφικά ψαλίδια, για την πραγματοποίηση κοπής ακριβείας με τις αυστηρότερες ανοχές + / - 0,20 mm
 • Ένα περονοφόρο ανυψωτικό όχημα (με δυνατότητα φόρτωσης13,5 τόνων) για γρήγορη φόρτωση και εκφόρτωση των ρολών.
 • Έξι περονοφόρα ανυψωτικά (με δυνατότητα φόρτωσης 3-5 τόνων) για τη φόρτωση και εκφόρτωση των δεμάτων
 • Οκτώ γερανούς (με δυνατότητα φόρτωσης 5-16 τόνων) για την τροφοδοσία των γραμμών παραγωγής και την ιδανική οργάνωση του χώρου αποθήκευσης
 • Δύο ράμπες φόρτωσης - εκφόρτωσης για τα εμπορευματοκιβώτια (containers)


Ποιοτικός Έλεγχος

Σε όλα τα στάδια διακίνησης του προϊόντος (παραλαβή -επεξεργασία-φόρτωση),το εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας εργάζεται για την ασφαλή και ορθή διαχείριση των υλικών εφαρμόζοντας πιστά και με ακρίβεια μια σειρά ποιοτικών ελέγχων σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 της εταιρίας.


Ιχνηλασιμότητα

Έχοντας υλοποιήσει ένα άρτιο και προηγμένο συστήμα ιχνηλασιμότητας με συνδυασμό συστημάτων καταγραφής και του ERP μας, στην ΠρομεταλΜπακλη έχουμε τη δυνατότητα να συσχετίζουμε το τελικό προϊόν με όλες τις φάσεις της παραγωγής μέχρι την αρχική πρώτη ύλη .


Πιστοποιήσεις

Από το 1995 έχουμε πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9000 (ISO 9001.2008 since 2008) για την κοπή, διαλογή και αποθήκευση ρολλών και φύλλων επικασσιτερωμένου και επιχρωμιωμένου χάλυβα.
Τα υλικά που παραδίδουμε συμμορφώνονται με το ευρωπαϊκό πρότυπο 10202/2001.
Κατά δήλωση των προμηθευτών μας,τα προϊόντα που παραδίδουμε είναι κατάλληλα για συσκευασία τροφίμων και έχουν παραχθεί σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες 1935/2004/EC.
Νομοθεσίες που αφορούν στη σύννομη λειτουργία της εταιρίας και στις σχετικές απαραίτητες αδειοδοτήσεις τηρούνται με ευθύνη του τμήματος προσωπικού.
Τέλος πληρούνται οι προϋποθέσεις των νομοθετικών διατάξεων που αφορούν στην υγιεινή και στην ασφάλεια των εργαζομένων με ευθύνη του τεχνικού ασφαλείας.

Δείτε τις Πιστοποιήσεις μας ΕΔΩ

Τεχνική Υποστήριξη

Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παρακολουθούμε και υποστηρίζουμε τους πελάτες μας καθοδηγώντας, προτείνοντας και συμβουλεύοντας τους σε θέματα που αφορούν στην εκτύπωση και την κατασκευή των τελικών προϊόντων. Παραμένουμε στο πλευρό τους παρέχοντας τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας ακόμη και μετά την πώληση.