Προϊόντα Λευκοσιδήρου

Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας και το άριστο αποτέλεσμα. Θα σας παραδώσουμε ακριβώς αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε, με τον τρόπο που επιθυμείτε και φυσικά στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

Στην ΠρομεταλΜπακλη δε σεβόμαστε και τηρούμε απλά τη συμφωνία μας, αλλά καταφέρνουμε να κάνουμε αυτό «το κάτι παραπάνω» για να διευκολύνουμε τους Συνεργάτες και Πελάτες μας στη δουλειά τους.

Προϊόντα

Αντικείμενό μας είναι:
  • Ηλεκτρολυτικός Λευκοσίδηρος (ηλεκτρολυτικά επικαλυμμένος χάλυβας με κασσίτερο / ETP)
  • Ηλεκτρολυτικά επιχρωμιωμένος χάλυβας (ECCS/TFS)

Η ΠρομεταλΜπακλη μπορεί να προμηθευτεί οποιαδήποτε πρώτη ύλη από τους κυριότερους και λοιπούς Παραγωγούς / Προμηθευτές Λευκοσιδήρου στην Ευρώπη και ως εκ τούτου, μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο χωρίς περιορισμούς εύρους και προδιαγραφών.


Κατηγορίες ποιότητας

Προσφέρουμε τρεις διαφορετικές κατηγορίες ποιότητας:
  1. PRIME: Υψηλής ποιότητας χάλυβας που κατασκευάζεται βάση συγκεκριμένων προδιαγραφών από τους πελάτες μας, σύμφωνα με το πρότυπο EN10202 / 2001.
  2. Non-PRIME: Το υλικό αυτό περνά μέσα από μια διαδικασία "αναβάθμισης" με στόχο να εξαλειφθούν τυχόν ελαττώματα και να προσαρμοστεί στις απαιτούμενες προδιαγραφές του τελικού χρήστη.
  3. Χαμηλής κατηγορίας (ποιότητας, διαβάθμισης) : Υπο-προϊόν που προκύπτει κατά τη διαδικασία της κοπής και της αναβάθμισης.