Ο Συνεργάτης σας στο Λευκοσίδηρο από το 1950

...Στον ταχεία αναπτυσσόμενο και πολύπλοκο σημερινό κόσμο μας, στην ΠρομεταλΜπακλη με την πολύχρονη δημιουργική εμπειρία μας θα σας καθοδηγήσουμε εγγυημένα, ομαλά και με ακρίβεια, στην καταλληλότερη για εσάς “Λύση” Λευκοσιδήρου. Στην μονάδα Λευκοσιδήρου της ΠρομεταλΜπακλη λειτουργούμε ένα ανεξάρτητο Κέντρο Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Λευκοσιδήρου με έδρα την Ελλάδα. Με μια μακρόχρονη ιστορία που ξεκινάει ήδη από το 1950 και με ηγετική παρουσία μέχρι σήμερα στον χώρο μας, έχουμε μοναδικά επιτεύγματα να επιδείξουμε:

  • Υποστηριζόμαστε από τα μεγαλύτερα και δυναμικότερα Ευρωπαϊκά Χαλυβουργεία
  • Απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη όλης της Ελληνικής Λευκοσιδηρουργίας, εγχώριων και πολυεθνικών - από τις μεγαλύτερες έως τις μικρότερες τοπικές μονάδες κατασκευής δοχείων.
Η οικονομική μας ευρωστία, μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε αγορές πρώτων υλών από τους προμηθευτές μας οποιαδήποτε στιγμή, διατηρώντας σταθερά υψηλό όγκο αποθεμάτων έτοιμο προς παράδοση στους πελάτες μας. Όραμά μας δεν είναι να καλύπτουμε απλά στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά να συμβάλλουμε με ιδέες και λύσεις στις μελλοντικές τους φιλοδοξίες.

Την τελευταία δεκαετία αναπτύσσουμε διαρκώς την εξαγωγική μας δραστηριότητα. Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας αυτών είναι σήμερα να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε πολλές και διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής. Για μας στην ΠρομεταλΜπακλη αποτελεί στρατηγική επιλογή η διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη της θέσης μας στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου.

Το έμπειρο και πολύ εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε και σας προτρέπουμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε συνεργάτη της ομάδας μας επιθυμείτε: e-mail: tinsales@prometalbakli.gr , τηλ: 210 55 15 240-3. Με χαρά θα σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε το συναρπαστικό κόσμο του Λευκοσιδήρου...