Υποδομές

Εδρεύουμε στην Ελλάδα, σε απόσταση 30 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και μόλις 5 χλμ από το εμπορικό λιμάνι της Ελευσίνας, κοντά στους νέους κεντρικούς οδικούς άξονες (Αττική Οδός).

Κέντρο επεξεργασίας Λευκοσιδήρου

Μετά από δεκαετίες εμπειρίας προχωρήσαμε στην κατασκευή εγκαταστάσεων ειδικά σχεδιασμένων για την διαχείριση - αποθήκευση, διακίνηση και επεξεργασία Λευκοσιδήρου. Εντός μίας έκτασης 40.000 τ.μ. στη βιομηχανική ζώνη της Μαγούλας, οι εγκαταστάσεις αυτές περιλαμβάνουν 11.000 τ.μ. αποθήκες και παραγωγικούς χώρους καθώς και έναν σύγχρονο χώρο γραφείων.

Κέντρο Επεξεργασίας Ανοξείδωτου Χάλυβα

Παράλληλα στην γειτονική βιομηχανική περιοχή της Μάνδρας κατασκευάσαμε, εντός μια έκτασης 27.000 τ.μ. όπου περιλαμβάνονται 12.200 τ.μ. παραγωγικών και αποθηκευτικών χώρων, μια υπερσύγχρονη μονάδα κοπής ρολών σε μήκος, σχισίματος και επεξεργασίας φινιρίσματος προϊόντων Ανοξείδωτου Χάλυβα με μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και διακίνησης ετοίμων προϊόντων σε πλατέα (ρολά & φύλλα) αλλά και επιμήκη (σωλήνες, στρατζαριστά, άξονες κλπ) προϊόντα.

Κέντρο Διανομής Βορείου Ελλάδος

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς της Βορείου Ελλάδας κατασκευάσαμε ένα υψηλών δυνατοτήτων κέντρο αποθήκευσης και διανομής προϊόντων στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου δίπλα στον κεντρικό οδικό άξονα Θεσ/νικης - Γιαννιτσών. Μέσα σε μια έκταση 5.000 τ.μ. όπου περιλαμβάνονται 3.000 τ.μ. αποθηκευτικών χώρων διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων.

Τεχνολογικές Υποδομές

Επιλέξαμε σε όλες μας τις εγκαταστάσεις και εγκαταστήσαμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που μας επιτρέπει να παραδίδουμε προϊόντα ακριβώς βάσει των προδιαγραφών που απαιτούν οι πελάτες μας (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Υπηρεσίες-Εξυπηρέτηση σε κάθε ένα απο τα προϊόντα μας).

Στην ΠρομεταλΜπάκλη αντιληφθήκαμε πολύ γρήγορα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας και κάναμε σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της πληροφορικής. Αναπτύξαμε λύσεις ERP & CRM, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες λογισμικού και τις παραμετροποιήσαμε με βάση τις δικές μας ανάγκες. Εξασφαλίσαμε με αυτόν τον τρόπο την πλήρη Online αυτοματοποιημένη λειτουργία όλων των διαδικασιών επεξεργασίας και αποθήκευσης που επιτρέπουν την άμεση καταγραφή και παρακολούθηση των μετάλλων από την στιγμή που θα εισέλθουν στις εγκαταστάσεις μας έως την τελική παράδοση στην αποθήκη του πελάτη μας. Έτσι μπορούμε να έχουμε με «ένα κλικ» το πλήρες ιστορικό και ιχνηλασιμότητα κάθε προϊόντος.