Προϊόντα Ανοξείδωτου Χάλυβα

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο απόθεμα σε ποσότητα και ποικιλία εμπορικών προδιαγραφών όχι μόνο της Ελληνικής αγοράς αλλά και των Βαλκανίων. Παρά το γεγονός ότι ο Ανοξείδωτος Χάλυβας είναι ένα ακριβό υλικό με τιμές που παρουσιάζουν χρηματιστηριακού τύπου διακυμάνσεις και χαρακτηρίζεται -λόγω της πληθώρας κραμάτων και προδιαγραφών- από την ύπαρξη πολλών κωδικών προϊόντων (διαθέτουμε πάνω απο 950, οι οποίοι συνεχώς διευρύνονται), αυτό, για μας στην ΠρομεταλΜπακλη, αποτελεί μια πρόκληση η οποία όχι μόνο δε μας αποθαρρύνει αλλά αντίθετα μας συναρπάζει.

Εχοντας πάθος για τη δουλειά μας και εξαιρετική οικονομική δύναμη, εμπειρία δεκαετιών, εξαιρετικά στενές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά - και όχι μόνο - χαλυβουργεία , συνεχίζουμε να αυξάνουμε την γκάμα μας ακολουθώντας, προβλέποντας και συχνά καθοδηγώντας τις ανάγκες των πελατών μας τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Ολα τα παραπάνω δε θα ήταν αρκετά για να σας εξυπηρετήσουμε με τον τρόπο που θα θέλαμε αν δεν είχαμε και την υποστήριξη των υποδομών μας στο κέντρο επεξεργασίας Ανοξείδωτου Χάλυβα στην Μάνδρα Αττικης όπου διαθέτουμε συνολικά έξι γραμμές επεξεργασίας ρολών και τέσσερα μηχανήματα κοπής φύλλων και επιμήκων προϊόντων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για την ανάγκη σας προϊον, το οποίο θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του έργου ή της κατασκευής που σχεδιάζετε. Σας προτρέπουμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας στο τμήμα Πωλήσεων για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία χρειάζεστε ή για οποιαδήποτε προδιαγραφή δεν την βρίσκετε ετοιμοπαράδοτη στα αποθέματα μας.

Κατηγορίες Προϊόντων: