Οι Πελάτες μας

Κατανοώντας τις ανάγκες των συνεργατών μας, τόσο των παραγωγών Ανοξείδωτου Χάλυβα όσο και των πελατών μας, καταναλωτών Ανοξείδωτου, η ΠρομεταλΜπακλη αναπτύχθηκε και προοδεύει. Επιπλέον, επενδύοντας σημαντικά στις σχέσεις μας μαζί τους, καταφέραμε να χτίσουμε και να απολαμβάνουμε μακροχρόνιες υγιείς συνεργασίες.

Πρωτοπόροι στη συγκεκριμένη αγορά από το 1980, έχουμε πάθος για τον Ανοξείδωτο Χάλυβα και ξέρουμε όλα τα «μικρά μυστικά» όσον αφορά την τεχνολογία του υλικού και την ανάπτυξη των προϊόντων. Πετυχαίνουμε με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και βέλτιστη σχέση τιμής με ποιότητα (value for money) σε συνδυασμό με άψογη εξυπηρέτηση.

Η οικονομική μας ευρωστία, μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε αγορές πρώτων υλών από τους προμηθευτές μας οποιαδήποτε στιγμή, διατηρώντας σταθερά υψηλό όγκο αποθεμάτων έτοιμο προς παράδοση στους πελάτες μας. Όραμά μας δεν είναι να καλύπτουμε απλά στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά να συμβάλλουμε με ιδέες και λύσεις στις μελλοντικές τους φιλοδοξίες.

Προτεραιότητα μας είναι η άριστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Στην ΠρομεταλΜπακλη πρώτα ακούμε και κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών μας και στη συνέχεια φροντίζουμε να καλύψουμε τις μοναδικές και ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας, η οποία αναδεικνύεται καθημερινά από τους πρωτοπόρους πελάτες μας. Δικά μας υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων στην κατασκευή της νέας πυραμίδας στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, κατασκευή πολυτελών ανελκυστήρων σε κτίρια του Κρεμλίνου, στο νέο κατάστημα του Louis Vuitton στο Παρίσι, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και σε πολλά άλλα.

Έχοντας επιδείξει πολυετή αφοσίωση και συνέπεια προς τους πελάτες μας, εξυπηρετούμε με επιτυχία εταιρίες που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε κάποιους από τους κλάδους εφαρμογών στους οποίους δραστηριοποιούνται οι πελάτες μας:

  • Κατασκευές Επαγγελματικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού
  • Θάλαμοι και Πόρτες Ανελκυστήρων
  • Μηχανήματα Επεξεργασίας Τροφίμων
  • Δεξαμενές Αποθήκευσης Κρασιού και Λαδιού
  • Αρχιτεκτονικές και Διακοσμητικές εφαρμογές
  • Οικιακές συσκευές και Σκεύη