Δυνατότητες Επεξεργασίας

Κοπή ρολών σε φύλλα ειδικών διαστάσεων - CTL


Λειτουργούμε δύο γραμμές κοπής σε μήκος, Cut To Length (CTL), ρολών σε φύλλα με ταυτόχρονη επιπεδοποίηση, μια εκ των οποίων είναι του οίκου FIMI αντίστοιχη με αυτές των Ευρωπαϊκών Χαλυβουργείων. Η παραγωγικότητα της φτάνει μέχρι 1,5 τον./λεπτό και η επιπεδοποίηση του υλικού επιτυγχάνεται από μια πανίσχυρη ισιώτρια τύπου six high levelling. Με την γραμμή αυτή η οποία είναι σχεδιασμένη για να επεξεργάζεται αποκλειστικά Ανοξείδωτο Χάλυβα έχουμε την δυνατότητα να κόβουμε φύλλα μέχρι 6.450mm μήκος, με υψηλή ακρίβεια κοπής και ανοχών, διατηρώντας ανέπαφες και τις δύο επιφάνειες του υλικού.
Η δεύτερη γραμμή μας είναι πολύ πιο ευέλικτη, παράλληλα με την κοπή μπορεί ταυτόχρονα να σχίζει και να ξακρίζει τα ρολά σε μικρότερες διαστάσεις.


Επεξεργασία επιφανείας ρολών και φύλλων


Λειτουργούμε δύο γραμμές σατιναρίσματος, εκ των οποίων η μία υπερσύγχρονη των οίκων IMEAS-FIMI αντίστοιχη με αυτή των Ευρωπαϊκών Χαλυβουργείων. Η παραγωγικότητα της φτάνει τον 1,5 τον./λεπτό και παρέχει στους χειριστές της μεγάλες δυνατότητες επεξεργασίας της επιφάνειας και συνδυασμών φινιρισμάτων, ώστε να πετυχαίνουν τα καλύτερα δυνατά φινιρίσματα, όπως Dublo, Σατινέ και Βουρτσισμένο.
Το Dublo της ΠρομεταλΜπακλη αποτελεί μια ιδιαίτερη παραλλαγή φινιρίσματος η οποία έχει αναπτυχθεί με εσωτερική τεχνογνωσία της εταιρίας μας σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δυνατότητες των μηχανημάτων μας. Το ειδικό αυτό φινίρισμα αποτελεί το πιο πετυχημένο εμπορικά και ποιοτικά φινίρισμα της Ελληνικής αγοράς στην κατηγορία των Σατινέ και υποστηρίζεται εμπορικά διαχρονικά και με μεγάλη αξιοπιστία από την εταιρία μας.
Το Dublo είναι ιδανικό για δύσκολες και απαιτητικές εφαρμογές συνδυάζοντας ένα φωτεινό "τύπου Σατινέ" φινίρισμα με μια λείας αίσθησης επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα είναι ομοιόμορφο και καθαρίζει εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Τέλος πρέπει να σημειωθεί οτι η χαμηλή τραχύτητα της επιφάνειας (0,23 ως 0,28 microns) του Dublo, καθιστά τα υλικά μας πιο ανθεκτικά στην διάβρωση από αυτά με πιο τραχιά επιφάνεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρωτοπόροι πελάτες μας ανέλαβαν και εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία κατασκευαστικά έργα χρησιμοποιώντας υλικά μας στην κατασκευή της νέας πυραμίδας στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, στην κατασκευή πολυτελών ανελκυστήρων σε κτίρια του Κρεμλίνου, στο νέο κατάστημα του Louis Vuitton στο Παρίσι, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και σε πολλά άλλα.

Πλαστικοποίηση/Επιφανειακή προστασία
Όλα τα τελικά πλατέα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα επικάλυψης, σε όποια πλευρά είναι επιθυμητό, με αυτοκόλητη προστατευτική ταινία (film). Ανάλογα με τον τρόπο επεξεργασίας τους απο τους πελάτες μας προσφέρονται ειδικοί τύποι πλαστικής προστασίας κατάλληλοι για κάθε περίπτωση, όπως για παράδειγμα τα διαφόρων τύπων μηχανήματα κοπής Laser. Οι περισσότεροι πελάτες ζητούν ταινία τυπωμένη με το λογότυπο της εταιρίας μας, ΠρομεταλΜπακλη, γιατί αυτό αποτελεί εγγύηση της ποιότητας της πρώτης ύλης για την κατασκευή τους.

Σχίσιμο (Slitting) ρολών σε στενότεραΛειτουργούμε δύο σχιστικές γραμμές ευέλικτες με μέγιστο πλάτος εισερχόμενου ρολού έως 1530mm. Τα εξερχόμενα σχισμένα ρολά (τσέρκια) έχουμε δυνατότητα να τα παραδόσουμε σε πλάτη απο 5mm ως 1.500mm. Αξιοποιώντας τις γραμμές αυτές έχουμε την δυνατότητα να παραδίδουμε ρολά με πλάτος της επιλογής σας, με υψηλή ακρίβεια στο πλάτος του σχισμένου υλικού, καθώς και άριστη ποιότητα κοπής. Παραδίδουμε έτσι υλικά που είναι έτοιμα να μπουν στην παραγωγική γραμμή του πελάτη επιταχύνοντας τον χρόνο και μειώνοντας το κόστος.


Κοπή φύλλων σε ειδικές διαστάσεις
Πολύ συχνά οι πελάτες μας χρειάζονται μικρές, και όχι μόνο, ποσότητες κομμένων φύλλων/τεμαχίων σε ειδικές διαστάσεις, τα οποία για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν να κοπούν στις μεγάλες αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής μας. Γι αυτό το λόγο λειτουργούμε δύο εξαιρετικά ευέλικτα μηχανήματα κοπής (ψαλίδια) με τα οποία οι χειριστές μας έχουν την δυνατότητα να κόβουν φύλλα σε μικρότερα τεμάχια ειδικών διαστάσεων. Τα πάχη των φύλλων που έχουμε την δυνατότητα να κόψουμε είναι απο 0,3 ως 6mm και το μέγιστο μήκος 3.000mm

Κοπή Επιμήκων προϊόντων σε ειδικά μήκη

Διαθέτουμε μηχανήματα κοπής επιμήκων προϊόντων σε ειδικά μήκη. Η δυνατότητα αυτή καλύπτει όλα τα επιμήκη προϊόντα.

Κοπή κυκλικών δίσκων

Δυνατότητα παραγωγής κυκλικών δίσκων διαμέτρου από 150 έως 1000mm, με δυνατότητα κοπής υλικών πάχους από 0,4 έως 1,2mm